Приветствую Вас Гость | RSS
Петро Щур - Первый Фан - Сайт
Календарь новостей
«  Октябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Главная » Регистрация » ВходЧетверг
28.03.2024
22:51
Главная » 2008 » Октябрь » 20 » “Щуроманія”: фанати Петра Щура зносять паркани
“Щуроманія”: фанати Петра Щура зносять паркани
05:01
Ламали паркани, намагалися торкнутися „кумира” та благали автограф у неділю на фестивалі «Нівроку» фанати народного співака та дримбаря Петра Щура. Звичайний сільський дядько, з села Мужилів Підгаєцького району Тернопільської області, навіть не сподівався на таку прихильність.

Проте після того, як він виконав на сцені «Нівроку» пісню «Мамина світлиця», яка стала мегапопулярною, коли хтось її розмістив у Інтернеті, натовп кілька хвилин голосно скандував: «Щур!-Щур!-Щур!»

— Цей дядько - знахідка! — розповіли музиканти тернопільського гурту «Лос Колорадос», які привезли Петра Щура для того, щоб він оголошував їхні пісні, співав з ними та грав на дримбі. — Його знає вся Україна, а він не має ні мобільного, ні домашнього телефону. Тому ми поїхали шукати його в село, відоме вже з його записів на «Ютубі» — село Мужилів Підгаєцького району».

Сам пан Щур був втішений такою увагою. Він невміло виводив автографи з найкращими побажаннями від Петра Щура у блокнотах фанатів.

— Розпишіться! Ви обіцяли! А-а-а-а! — кричали фанати, прориваючись до Петра Щура через міліцейський кордон. Усі намагалися хоча б доторкнутися до зірки. Сфотографуватися чи взяти автограф вдалося не кожному — після витупу Петра Щура під «конвоєм» оргкомітету відвели у приміщення. Натовп рухався за чоловіком аж до дверей, за які вже нікого не впускали. Не вдалося роздобути автограф Петра Щура і вокалісту гурту «Моторола» Сергієві Присяжному. Музикант сфотографував мешканця Мужилова і став пробиратися до нього з записничком. Та Петрові Щуру сказали підніматися на сцену, і він відмовив зірці у автографі.

— А що, я теж фанат Петра Щура, — сказав після виступу Сергій Присяжний.

Музикант підтвердив, що після мегапопулярного Щура виступати було важко, і що конкуренція народного співака є відчутною.

Молоді люди, які роздобули автографи, були в захопленні.

    Я усім своїм друзям показував відеозапис зі Щуром, і сам його безліч разів передивився, цей запис, — розповідає тернопільський студент Федір Лапчак. — А тепер я маю фотографію з ним, і навіть доторкнувся до його лисини! Петро Щур «порвав» цьогорічне «Нівроку».

Тільки пан Щур, ще не до кінця усвідомив свою популярність. Він тихцем, перед своїм виступом запитав журналіста, чи стане він тепер відомив. Чоловік також сказав, що він не знає, що робити, бо не має грошей, щоб заплатити усім фотографам, які його знімають. Коли йому відповіли, що знімають його безкоштовно, чоловік дуже втішився. Кожну з дівчат, які просили автограф, пан Щур перепитував, чи не буде злитися на неї її чоловік, за те, що він їй розпишеться.
Просмотров: 3731 | Добавил: Dante | Рейтинг: 4.6/10 |
Всего комментариев: 6
6 MISHA  
0
Хамас!!!!!

--Ти спочатку писати навчись,а тоді коментарі пиши...
Петро Щур -- це народний шоумен,який самостійно освоїв гру на народному інструменті "дримба"...
--А ти хоч би писати навчився....)))))


5 Андрій  
0
Цей парубок неймовірний, але дещо в іншому жанрі. Я вам кажу як професійний музикант. Крутіть його, шукайте для нього репертуар. Він знахідка!

4 Zet  
0
Щур самий кращий , я його фанат :РРР

3 anna  
0
Чого хворих? Він не хворий. У нього просто немає слуху. Він старавсь якнайкраще. Коли у людини немає слуху, вона не чує, що фальшивить.
А щодо дикції - 80% людей з села мають таку... Просто при швидкому, знервованому співі вийшов такий комічний ефект.

1 t@rick  
0
Я не розумію навіщо крутити таких хворих людей????????????

2 Dante  
0
Ну, для кого-то он, может, и больной, ну а для кого-то - тёмный властелин)))

Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Друзья сайта
Наш опрос
В номинации "Лучшее рок-выступление" по версии сайта petroschur.ucoz.net победить должен:
Всего ответов: 420
Copyright MyCorp © 2024